Packforce, de specialist in gripzakken.

Packforce biedt een breed assortiment aan gripzakken in alle soorten en maten. De gripzakken zijn direct uit voorraad leverbaar. Wij hanteren een snelle levering tegen een gunstige prijs.

Bij Packforce vindt u:

  • Breed assortiment aan gripzakken
  • Uit voorraad leverbare gripzakken in verschillende soorten, maten en diktes
  • Persoonlijk advies van een expert     
  • Snelle levering      
  • Gegarandeerde kwaliteit tegen een gunstige prijs
  • Maatwerk opties mogelijk voor op uw gripzak

Ervaring
Al 30 jaar houden we ons bezig met de import en verkoop van gripzakken. Packforce werkt met gecertificeerde leveranciers zodat we de hoge kwaliteit van onze gripzakken kunnen garanderen. Doordat de gripzakken in grote partijen worden geïmporteerd, kunnen we deze tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Onze kennis en ervaring zetten we graag in om onze klanten goed te adviseren bij het vinden van de juiste gripzak. Verpakkingen vervullen een essentiële rol bij het beschermen, vervoeren en gebruik van producten. Voor elk product is het van belang goed na te denken over het nut en de noodzaak van de verpakking.

Duurzame Gripzakken, 100% recyclebaar
Als leverancier van gripzakken voelen we ons verantwoordelijk en streven we ernaar zo duurzaam mogelijke verpakkingsoplossingen in de markt te zetten. Het merendeel van onze gripzakken wordt gemaakt van Virgin LDPE en is daarmee dus volledig recyclebaar. Evenals ons uitgebreide assortiment gripzakken dat wordt gemaakt met gerecyclede LDPE. Ook deze gripzakken zijn volledig recyclebaar. Al onze gripzakken mogen aan het einde van de levensduur worden afgevoerd bij het plasticafval om gerecycled te worden.

Niet onbelangrijk, gripzakken zijn ontworpen om hergebruikt te worden. Vanwege de handige gripsluiting kunnen ze onbeperkt worden geopend en gesloten.

Maatwerk / Bedrukte gripzakken
Packforce is sterk in het leveren van maatwerk oplossingen. Denk hierbij aan bedrukte gripzakken (bijv. een logo of een tekst) maar ook aan gripzakken met afwijkende afmetingen en/of diktematen. Altijd afgestemd op het te verpakken product. Een van onze expertises is een bedrukte gripzak met buidel, ook wel kangoeroezak.

Directe lijnen met onze producenten maken het mogelijk om snel te schakelen en te overleggen met de productie. Daardoor kunnen we onze klanten snel voorzien van het juiste advies en gepersonaliseerde gripzakken aanbieden tegen een scherpe prijs.

Neem een kijkje op onze webshop en neem zeker contact met ons op voor een passend advies!

 

Packforce, the force of packaging!