Nieuws

Nieuw op Packforce: online bedrukte gripzakken bestellen!

vrijdag 2 februari 2018

Wist u dat u op Packforce, naast de bedrukte gripzakken met buidel, ook bedruke gripzakjes kunt bestellen? Dit kunt u doen binnen een klantvriendelijk bestelproces tegen vaste prijzen, inclusief aanmaak- en verzendkosten. In slechts 3 stappen heeft u uw eigen unieke gripzakken met bedrukking binnen handbereik. 

 Lees meer

Assortiment uitbreiding met verzendzakken

donderdag 1 februari 2018

Als veilige verzendverpakking is de COEX verzendzak vandaag de dag niet meer weg te denken. Bij Packforce zijn deze vanaf nu ook uit voorraad leverbaar in 5 formaten.

 Lees meer

Vanaf nu te bestellen via Packforce: gripzakken met buidel voorzien van uw eigen bedrukking!

donderdag 21 december 2017

Vanaf nu kunt u ook gepersonaliseerde gripzakken met buidel via Packforce bestellen voorzien van uw bedrijfsnaam of -logo. Hiermee creëert u een onderscheidende verpakking en deze kan perfect dienen als promotiemateriaal! Onze prijzen zijn scherp en de kwaliteit is uitstekend!

 Lees meer

Sliderbags op blok

donderdag 30 november 2017

Naast losse sliderbags kan Packforce ook sliderbags gebundeld aan een blok leveren (op aanvraag). Dit is handig want hiermee kunt u de sliderbags aan een beugel ophangen en kan uw klant de zakken gemakkelijk van het blok af trekken.

 Lees meer

Geen concessies op kwaliteit!

maandag 27 november 2017

Een groot deel van onze producten wordt in Oost-Azië gemaakt, waaronder in China. Wij krijgen wel eens vragen of de kwaliteit van onze producten dan wel voldoet. Bij onze producten hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer het gaat om kwaliteit. Wij leggen de lat namelijk enorm hoog! Benieuwd hoe wij de kwaliteit van onze producten waarborgen? Lees dan het volledige artikel. 

 Lees meer