Packforce, krachtig in kunststof verpakkingen


Packforce is een specialist op het gebied van kunststof verpakkingen en is opgericht door verpakkingsdeskundige DeeDee Plastics voor online verkoop in Europa.

Om de titel “specialist” te verdienen, dient de productkennis van hoog niveau te zijn. Weten waarvan de aangeboden producten zijn gemaakt, hoe ze werken, waarvoor ze kunnen dienen. Die deskundigheid is bij Packforce rijkelijk aanwezig. Niet alleen door jarenlange ervaring in de wereld van verpakkingsmaterialen, ook door de oprechte interesse die het hechte team van Packforce toont in haar klanten.

Bij Packforce vindt u:
  • Advies van de expert, pouch professional
  • Persoonlijke benadering, business with a smile!
  • Snelle levering
  • Gegarandeerde kwaliteit tegen een gunstige prijs

Onze visie zorgt ervoor dat wij al jaren een persoonlijke en goede relatie onderhouden met onze leveranciers uit het Verre Oosten. De korte lijnen met China, waar ons eigen personeel inzetbaar is, maken het mogelijk om onze klanten zonder tussenkomst van andere partijen producten van goede kwaliteit te leveren tegen een scherpe prijs.

Vanuit onze thuisbasis in Nederland leveren wij door heel Europa. Iedere dag opnieuw werken we aan snelle doorlooptijden van uw orders en een zorgvuldige afhandeling.

Binnen ons omvangrijke aanbod maken wij onderscheid tussen direct uit voorraad leverbare èn klantspecifieke kunststof verpakkingsoplossingen, waarbij de levertijd afhankelijk is van uw wensen. Omdat wij een totaaloplossing aan willen bieden, zijn er naast een uitgebreid assortiment zakken ook sluitingen, sealers en andere verpakkingstoebehoren in onze webwinkel te vinden.

Packforce, the force of packaging!