Wat zijn de gevolgen van COVID-19 op de vraag, productie en levertijd?

donderdag 28 januari 2021

Als gevolg van COVID-19 worden ook aan verpakkingsmateriaal hogere eisen gesteld, denk aan productbescherming en hygiëne. Dit resulteert in een forse toename van de vraag naar zakken, met name gripzakken. Het is een uitdaging geworden om altijd uit voorraad te kunnen leveren, zelfs al draait onze productie flink overuren. De vraag naar gripzakken blijft tot op heden uitzonderlijk hoog waardoor prijzen en levertijden onder grote druk staan. Zowel de grondstoffen als transportkosten zijn fors gestegen, waardoor we genoodzaakt zijn de prijzen in de webshop minimaal aan te passen.

We adviseren u om ver vooruit te kijken en uw bestellingen op tijd te plaatsen. Nog meer dan anders is het belangrijk om oog te hebben voor alternatieven. Voor vele toepassingen is ook een 40 mµ gripzak zeer geschikt. Deze zak is niet alleen voordeliger, maar ook lichter in gewicht én duurzamer dan de 50mµ variant.

We zijn er trots op dat het ons lukt om grotendeels aan de vraag van onze klanten te kunnen voldoen en stellen uw begrip ten aanzien van een langere levertijd zeer op prijs. Heeft u vragen over levertijden of alternatieven? Neem contact met ons op via Whatsapp of stuur ons een e-mail.